Win uw Creative Block

Wijn is poëzie die in flessen is gegoten

Per aankoop van 6 flessen uit het gamma Spier 'Creative Block' maakt uw kans om een kunstwerk van de Spier Arts Academy te winnen

Per aankoop van 6 flessen uit het de reeks Spier Creative block, gedaan tussen 29 juni en 31 juli, ontvangt u een tombola ticket waarop u het kunstwerk van uw keuze kan zetten. Op zaterdag 1 augustus verloten we dan 2 van deze unieke kunstwerken.

Tijdens heel deze periode is er ook een promo van 10% korting bij aankoop van 6 dezelfde wijnen uit het gamma Creative Block.  

Wijn en schilderkunst hebben bij Spier een gemeenschappelijk punt. Belangrijk daarin is de link die gelegd wordt tussen de artiest en de verzamelaar. Dit is ook de reden waarom Spier in kunst de ideale aanvulling zag (en ziet) voor zijn wijnproductie. Het gamma Creative Block is daar het meest perfecte voorbeeld van. Inspiratie voor dit gamma kwam er door een gelijknamig project dat op poten werd gezet om kunstenaars meer financiële armslag te geven en meer bekend te maken in diverse circuits. De artiesten die deelnemen aan deze operatie zijn zowel gevestigde namen als rijzende sterren. Samen zorgen ze voor originele en boeiende maar vooral ook contrastrijke Zuid-Afrikaanse kunst.